Otevírací doba: 7:00 - 16:00

Ochrana osobních údajů

Ochrana Vašeho soukromí a osobních údajů je naší prvořadou povinností. Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s platnou legislativou a nařízením Evropského parlamentu a rady EU 2016/679 (dále GDPR). Data jsou zpracovávána v rozsahu a období nezbytně nutném. Zpracování jsou zákonná ve smyslu čl. 6 nařízení GDPR. Nepotřebné osobní údaje jsou pravidelně promazávány.

Druh shromažďovaných osobních údajů

Shromažďujeme tyto osobní údaje:

- Vaše jméno a příjmení
- kontaktní údaje na Vás jako je e-mailová adresa a telefon
- adresu Vašeho bydliště
- v případě firem také IČO a DIČ
- rodné číslo, číslo občanského nebo řidičského průkazů (nezadává se však při objednávce služeb, ale až při podpisu smlouvy o zápůjčce)

 Kontaktujete-li nás e-mailem nebo telefonicky, již pro nás nejste anonymní. 

Proč zpracováváme uvedené osobní údaje?

Informace, které o Vás shromažďujeme nám pomáhají zjednodušit a zkvalitnit naše služby. Pomocí interní evidence o našich zákaznících jsme schopni rychleji vyřizovat zápůjčky našich vozů a mít lepší přehled o jednotlivých zápůjčkách. Zároveň jsme však povinni evidovat alespoň jeden zcela unikátní identifikační údaj o Vaší osobě a to z důvodu dohledatelnosti Vaší osoby v případě způsobených přestupků či jiných závažnějších prohřešků, kdy by automobily v našem vozovém parku v době zápůjčky byly k těmto prohřeškům a dalším nelegálním činnostem zneužity.

Právní odůvodnění shromažďování těchto osobních údajů

Veškeré zpracovávané osobní údaje zpracováváme na základě těchto zákonných důvodů:

- na základě osobního souhlasu, tak jak je to uvedeno v článku 6/1a GDPR
- umožnění plnění smlouvy, tak jak je to uvedeno v článku 6/1b GDPR

Jak jsou osobní údaje, které zpracováváme zabezpečeny?

Osobní údaje v elektronické podobě jsou zaheslovány bezpečným heslem a jsou po autentifikaci přístupny pouze majiteli autopůjčovny. Místem uložení osobních údajů je dobře zabezpečené Cloudové úložiště.

Vaše práva v oblasti osobních údajů

Je naší povinností informovat Vás o Vašem právu na tyto úkony, které po nás můžete vyžadovat v rámci ochrany Vašich osobních údajů:

- můžete nás požádat o informaci které Vaše osobní údaje zpracováváme a jejich znění
- můžete požadovat opravu těchto osobních údajů, pokud nejsou správné nebo jsou zastaralé
- máte právo vyžadovat výmaz veškerých Vašich osobních údajů (tzv. právo "být zapomenut")

Chcete-li výše uvedených práv využít, kontaktujte nás laskavě na této e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Nabydete-li dojmu, že osobní údaje zpracováváme v rozporu se zákonem, máte právo podat stížnost místnímu dozorovému úřadu - v rámci České republiky byl tímto úřadem určen Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ)

Právní forma zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s nařízením Evropského parlamentu a rady EU 2016/679.

Poskytování osobních informací třetím stranám

Neposkytujeme jakékoli zpracovávané osobní údaje jejichž jsme správcem, jakékoli třetí straně, jakožto zpracovateli.

 

 

 

 

 

 

Napište nám!

Kontakt

 AMS Beskyd car s.r.o.
 Příborská 597
 73801 Frýdek Místek

 

 

 

info@autopujcovna-frydek-mistek.cz

 Otevírací doba: 07:00 - 16:00

 

O nás

Autopůjčovna Frýdek Místek vznikla v roce 2017 ve spolupráci s autorizovaným prodejcem vozů, společností Automechanika, a.s., která pro nás řeší záležitosti spojené se servisem a dodávkou vozů. Naší vizí je navýšení úrovně služeb v oblasti pronájmu vozů v regionu. Přinášíme do Frýdku Místku i širokého okolí možnost zapůjčit si nové, kvalitní a bezpečné vozy. Pokud máte rádi přírodu a chcete cestovat za zajímavých ekologických i cenových podmínek, určitě se Vám bude zamlouvat naše nabídka vozů na CNG.